خوردنی شگفت انگیز در تغذیه مدیترانه ای
به گزارش بیباپ، آنتی اکسیدان های رژیمی نشان داده اند که خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی و سرطان را کاهش می دهند. زیتون سرشار از آنتی اکسیدان است و فواید زیادی برای سلامتی مانند مبارزه با التهاب و کاهش رشد میکروارگانیسم، دارد.
زیتون یکی از اجزاء اصلی و بسیار پرخاصیت در رژیم غذایی مدیترانه ای است و مصرف آن فواید زیادی برای سلامتی دارد. مصرف زیتون و روغن زیتون طبیعی به سلامت قلب یاری نموده و از ابتلا به بسیاری از سرطان ها نیز پیشگیری می نماید.
در ادامه به نقل از هلث لاین به بعضی از فواید این مروارید سبز در رژیم غذایی مدیترانه ای خواهیم پرداخت:
خواص آنتی اکسیدانی
آنتی اکسیدان های رژیمی نشان داده اند که خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی و سرطان را کاهش می دهند. زیتون سرشار از آنتی اکسیدان است و فواید زیادی برای سلامتی مانند مبارزه با التهاب و کاهش رشد میکروارگانیسم، دارد.
بهبود سلامت قلب
کلسترول و فشار خون بالا هر دو از عوامل خطر بیماری قلبی هستند. اسید اولئیک، اسید چرب اصلی در زیتون، اثرات مفیدی در بهبود سلامت قلب دارد.
بهبود سلامت استخوان
پوکی استخوان با کاهش توده استخوانی و کیفیت بافت استخوان تعیین می گردد که می تواند خطر شکستگی را افزایش دهد. مقدار پوکی استخوان در کشور های مدیترانه ای کمتر از بقیه اروپا است که بعضی مصرف زیتون را عامل آن می دانند.
پیشگیری از سرطان
زیتون و روغن زیتون معمولا بیشتر در منطقه مدیترانه مصرف می شوند جایی که مقدار ابتلا به سرطان و سایر بیماری های مزمن کمتر از سایر کشور های غربی است؛ بنابراین متخصصان سلامت احتمال می دهند که ممکن است زیتون به کاهش خطر ابتلا به سرطان نیز یاری کند.
منبع: فرادید