چای، عامل سلامت نورون های مغز

به گزارش بیباپ، تمام شرکت کنندگان مسن این آزمایش تحت معاینه و عکسبرداری از مغز قرار گرفتند. در نتیجه محققان توانستند بهبود فعالیت نورون های مغز را در بین افرادی که زیاد چای می نوشیدند(حد اقل 4 بار در روز) به ثبت برسانند.

چای، عامل سلامت نورون های مغز

تحقیقات جدید دانشگاه ملی سنگاپور ثابت نموده است که نوشیدن چای تا حد زیادی فعالیت مغز انسان را بهتر می نماید.

محققان دانشگاه ملی اسپانیا به آزمایش بزرگ مقیاسی دست زدند و چای نوشی را بهترین روش بهبود کیفیت کار نورون های مغز نامیدند. این آزمایش روی افرادی بالای 60 سال انجام شد.

در جریان این آزمایش آن ها به دو گروه تقسیم شدند: افرادی که زیاد چای می نوشیدند و افرادی که بندرت چای می نوشیدند.

تمام شرکت نمایندگان مسن این آزمایش تحت معاینه و عکسبرداری از مغز قرار گرفتند. در نتیجه محققان توانستند بهبود فعالیت نورون های مغز را در بین افرادی که زیاد چای می نوشیدند(حد اقل 4 بار در روز) به ثبت برسانند. علاوه بر آن کاهش عدم تقارن دو نیمکره مغز نیز مشاهده شد.

محققان به افراد مسن توصیه می نمایند حتما این نوشابه را در فهرست غذایی خود شامل نمایند، زیرا فواید آن بمراتب بیش از ضرر آن است.

منبع: اسپوتنیک

منبع: فرادید
انتشار: 26 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: bebop.ir شناسه مطلب: 447

به "چای، عامل سلامت نورون های مغز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چای، عامل سلامت نورون های مغز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید