اسپیس اکس، دکل های نفتی را پایگاه فضایی می نماید

به گزارش بیباپ، اسپیس اکس فعالانه در حال ساخت فناوری هایی است که این موضوع را امکان پذیر سازد؛ با این هدف نهایی، که زندگی انسان در سیاره مریخ را ممکن کند.

اسپیس اکس، دکل های نفتی را پایگاه فضایی می نماید

بر اساس گزارش ها، اسپیس اکس دو سکوی نفتی دریایی را در اختیار گرفته است و این سکو ها اینک برای استفاده آینده فضاپیما های مرتبط با پروژه مریخ استارشیپ، در مرحله تبدیل به پایگاه فضایی هستند. این سکو های نفتی که با توجه به اسامی دو قمر مریخ، دیموس و فوبوس نامگذاری شده اند، پس از آن که مالک قبلی آن ها اعلام ورشکستگی کرد، هر کدام به قیمت 3/5 میلیون دلار فروخته شده اند.

جک بایر، خبرنگار و عکاس هوافضا، خبر این دکل های نفتی را روز سه شنبه با ارسال تصاویری از این تغییر کاربری، در توییتر خود تایید نموده است. کار روی این سکو ها در بندر براونزویل در نزدیکی تاسیسات بوکاچیکا اسپیس اکس در تگزاس انجام می گردد؛ جایی که فضاپیمای استارشیپ ساخته شد.

اسپیس اکس که در حال حاضر به درخواست های توضیح در باره این خبر پاسخی نداده است، اینک از سکو های شناور برای استفاده تجاری از تقویت کننده های موشک خود استفاده می نماید. آزمایش ها بر روی فضاپیما های استارشیپ شامل پرتاب و فرود آن بر روی سکو های فرود در پایگاه تگزاس استارشیپ بوده اند.

ایلان ماسک، مدیر اسپیس اکس، ژوئن سال گذشته اظهار داشت که این شرکت فضایی خصوصی، در حال ساخت پایگاه های فضایی برای موشک هایی است که بین زمین، ماه و مریخ سفر خواهند کرد. این پایگاه های فضایی می توانند برای تسهیل پرتاب و ارسال موشک در مناطق مختلف روی زمین نیز مورداستفاده قرار گیرند.

او در توییتی نوشت: اسپیس اکس در حال ساخت پایگاه های فضایی شناور در سطح بسیار پیشرفته برای سفر به مریخ، ماه و همچنین سفر های مافوق صوت به دور زمین است. یک آگهی استخدام برای جذب مهندس عملیاتی روی دریا، برای کار در محدوده براونزویل منتشر شده است که توضیح وظایف آن، توسعه و ساخت سامانه های پرتاب موشک برای ماموریت های آینده را نیز شامل می گردد.

در این اعلامیه آمده است: اسپیس اکس با این امید ایجاد شد تا آینده ای که در آن بشر، ستارگان را می کاود به طور بنیادین، هیجان انگیزتر از آینده ای باشد که انسان چنین چیزی را تجربه ننموده است. اسپیس اکس فعالانه در حال ساخت فناوری هایی است که این موضوع را امکان پذیر سازد؛ با این هدف نهایی، که زندگی انسان در سیاره مریخ را ممکن کند.

ماسک بار ها از رویای خود برای سفر به مریخ در دوران زندگی اش سخن گفته و امیدوار است که نخستین انسان ها را تا سال 2024 به سیاره سرخ بفرستد. این میلیاردر صنایع فناوری که اخیرا به عنوان ثروتمندترین فرد دنیا هم شناخته شد، در شروع سال 2020 گفته بود که از پیشرفت پروژه اسپیس اکس مایوس شده و دستور داده بود که این پروژه در اولویت همه برنامه های این شرکت قرار داده گردد.

استارشیپ در تحقق این رویای بلندپروازانه با در نظر دریافت چندین پرواز آزمایشی پیروز، نقش کلیدی خواهد داشت و تا اینجای کار ثابت نموده است که برای پرتاب و اجرای عملیات پیچیده مانور های فرود، قابلیت های لازم را دارد.

نخستین آزمایش پرواز زیر مداری استارشیپ طرح اولیه SN8، با انفجار در سرانجام آزمایش پایان یافت؛ با این وجود انتظار می رود که آزمایش های نمونه های پیشرفته تر SN9 و SN10 طی هفته های آینده انجام شوند. اسپیس اکس اعلام نموده است که پس از مراحل ساخت نهایی، قادر خواهد بود تا 100 نفر را درون منظومه شمسی جابه جا کند و برای 10 سال آینده، برای ساخت یک هزار فضاپیما برنامه ریزی نموده است.

منبع: ایندیپندنت

منبع: فرادید
انتشار: 5 اسفند 1399 بروزرسانی: 5 اسفند 1399 گردآورنده: bebop.ir شناسه مطلب: 1753

به "اسپیس اکس، دکل های نفتی را پایگاه فضایی می نماید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اسپیس اکس، دکل های نفتی را پایگاه فضایی می نماید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید