125 میلیون مبتلا در دنیا، شرایط حاد کرونایی در پاریس ، چهار مورد مرگ بعد از تزریق واکسن آسترازنکا در آلمان
به گزارش بیباپ، خبرگزاری خبرنگاران-طبق آخرین آمار جهانی در شب گذشته به ترتیب در کشورهای آمریکا، برزیل و هند 66 هزار، 90 هزار و 53 هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شدند.
با ما همراه باشید و با تور ارزان فرانسه از کشور عشاق دیدن کنید و در شهرهای پاریس، مارسی بگردیم و برج ایفل ، موزه لوور و دیگر جذابیت های این شهر زیبا را ببینیم
به گزارش خبرگزاری خبرنگاران،بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی worldometer تا صبح امروز 125 میلیون و 436 هزار و 393 نفر در جهان به ویروس کرونا کووید19 مبتلا شده اند که از این تعداد، 2 میلیون و 756 هزار و 768 نفر جان خود را از دست داده اند.
از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تا به امروز 101 میلیون و 304 هزار و 931 نفر بهبود یافته و توانسته اند این بیماری را شکست دهند.
کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش 66 هزار و 534 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 30 میلیون و 704 هزار و 292 نفر رسیده است؛ تا به امروز 558 هزار و 422 آمریکایی مبتلا به کووید19 در این کشور جان خود را از دست داده اند.
کشور برزیل پس از آمریکا در رده دوم جهان قرار گرفته است که با افزایش 90 هزار و 564 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 12 میلیون و 227 هزار و 179 مبتلا رسیده است؛ در این کشور تا به امروز 301 هزار و 87 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده اند.
کشور هند به عنوان سومین کشور جهان با افزایش 53 هزار و 419 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 11 میلیون و 787 هزار و 534 مبتلا رسیده است؛ تا به امروز 160 هزار و 724 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده اند.
کشورهای روسیه، فرانسه، انگلیس، ایتالیا و اسپانیا نیز به ترتیب با 4 میلیون و 483 هزار و 471، 4 میلیون و 378 هزار و 446، 4 میلیون و 312 هزار و 908، 3 میلیون و 440 هزار و 862 و 3 میلیون و 241 هزار و 345 نفر مبتلا در رده های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته اند.
همچنین کشورهای ترکیه با 3 میلیون و 91 هزار و 282 مبتلا و آلمان نیز با 2 میلیون و 709 هزار و 879 نفر مبتلا در رده های نهم و دهم جهان قرار دارند.
شمار مبتلایان کرونا در آمریکا از مرز 30 میلیون گذشت
شمار مبتلایان به بیماری ویروسی کووید 19 در ایالات متحده آمریکا روز چهارشنبه از رقم 30 میلیون نفر گذشت.
همزمان با پایین آوردن سقف سنی برای دریافت واکسن کرونا و شتاب بخشیدن به فرایند تزریق این واکسن در سرتاسر ایالات آمریکا، شمار مبتلایان به این بیماری ویروسی در این کشور روز چهارشنبه از رقم 30 میلیون نفر عبور کرد.
در شرایطی که آمارها از افزایش جزئی در موارد جدید ابتلای هفتگی خبر می دهند، مقامات بهداشت و درمان ایالات آمریکا برای انجام سریع واکسیناسیون با یکدیگر در حال رقابت هستند.
برخلاف توصیه کارشناسان درمانی، بعضی از ایالات آمریکا مقررات مربوط به پوشیدن الزامی ماسک را لغو نموده و متعاقب آن، گونه های مسری تری از کرونا نیز در سرتاسر آمریکا شیوع یافته است.
به رغم آنکه در مقایسه با هفته گذشته، موارد جدید ابتلاء در 30 ایالت از مجموع 50 ایالت آمریکا رو به افزایش است، مقامات بهداشت و درمان ایالات متحده امیدوارند که واکسیناسیون از افزایش مرگ و میرهای ناشی از این بیماری جلوگیری کند.
لازم به ذکر است که تا به امروز 544 هزار نفر در ایالات متحده جان خود را در اثر ابتلاء به این بیماری از دست داده اند.
اعمال قرنطینه مجدد در لهستان
نخست وزیر لهستان هم از اعمال قرنطینه مجدد در این کشور برای مهار کرونا اطلاع داده است. وی گفت که امروز در این باره اطلاع رسانی خواهد نمود. با توجه به شمار روزافزون موارد جدید ابتلا به کرونا در لهستان که مخصوصاً به شیوع ویروس های جهش یافته مربوط می گردد دولت هفته گذشته گفت که تئاترها، مراکز خرید، هتل ها و سینماها در سراسر این کشور باید تعطیل شوند.
تمدید قرنطینه در هلند
کشور هلند هم قرنطینه برای مهار کرونا در این کشور را تا 20 آوریل تمدید نموده است. این خبر را نخست وزیر این کشور اعلام نموده و اعتراف نموده که شرایط ناامید نماینده ای ایجاد شده است. وی گفت که با توجه به شمار بالای مبتلایان و افزایش چشمگیر بیماران بستری شده در بیمارستان ها چاره دیگری وجود ندارد.
قرنطینه سخت کرونایی در دستور کار دولت بلژیک
بلژیک هم یک قرنطینه سخت کرونایی دیگر را در دستور کار قرار داده است. نخست وزیر این کشور قرار است نشست بحرانی را برای این منظور برگزار کند. بر اساس گزارش های رسانه ای تشدید محدودیت ها برای مهار کرونا در دستور کار دولت قرار گرفته است. شمار مبتلایان روزانه به کرونا در این کشور با حدود 1.5 میلیون نفر سکنه به 4 هزار نفر افزایش پیدا نموده که افزایش 40 درصدی نسبت به هفته گذشته را نشان می دهد.
شرایط حاد کرونایی در پاریس
با توجه به افزایش چشمگیر آمار مبتلایان به کرونا در فرانسه و بخصوص در شمال این کشور و شهر پاریس امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه بر لزوم تسریع واکسیناسیون جمعی تاکید نموده و تاکید نمود که مرکز نبرد در هفته ها و ماه های آینده واکسیناسیون خواهد بود. به گفته وی از اواخر هفته گروههای سنی 70 تا 75 سال هم در این کشور واکسینه می شوند.
نرخ مبتلایان به کرونا در سنین بین 20 تا 50 سال در شهر پاریس به بیش از 800 مورد در 100 هزار نفر افزایش پیدا نموده است.
ماکرون اعلام نموده که باید هر روز و حتی روزهای تعطیل و شب ها هم فرایند واکیناسیون ادامه یابد.
افزایش موارد ابتلای مجدد به کرونا در جمهوری چک
در جمهوری چک هم شمار مبتلایان مجدد به کرونا به شدت افزایش پیدا نموده است. بر اساس آمارهای نهادهای بهداشتی این کشور تا اواخر فوریه 1400 مورد ابتلای مجدد به کرونا در این کشور ثبت شده است. تا اواخر ژانویه تنها 158 مورد ابتلای مجدد به کرونا در این کشور ثبت شده بود.
بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی میانگین سن افرادی که مجددا به کرونا مبتلا شده اند در این کشور 42 سال بوده است. بین اولین و دومین ابتلای این افراد به کرونا حدود 142 روز فاصله وجود داشته است.
در این کشور اروپایی با حدود 10.7 میلیون سکنه تا به حال بیش از 25 هزار مورد مرگ کرونایی ثبت شده است که بالاترین نرخ مرگ و میر بر اساس نفرات در کل جهان محسوب می گردد. از زمان شیوع بحران کرونا حدود 1.5 میلیون نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده اند.
حدود 16 هزار ابتلای روزانه در آلمان
انستیتو رابرت کخ آلمان گفت که در عرض 24 ساعت حدود 15813 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده که تعداد آن ها 2387 مورد بیشتر از حدود یک هفته پیش بوده است. همچنین در این مدت 248 نفر دیگر در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.
چهار مورد مرگ بعد از تزریق واکسن آسترازنکا در آلمان
در آلمان هم 16 مورد لخته شدن خود در رگ های مغزی بعد از تزریق واکسن آسترازنکا معین شده است. بر اساس گزارش نهادهای بهداشتی همه این موارد به استثنای یک مورد در زنان در سنین 20 تا 63 ساله دیده شده است. در چهار مورد هم این عارضه منجر به مرگ شده است.
کاهش بی سابقه نرخ تولد در ایتالیا
بحران کرونا در سال 2020 منجر به کاهش بی سابقه میزان زاد و ولد در ایتالیا شده است.
ایتالیا مدتهاست که به عنوان کشوری دارنده پایین ترین نرخ تولد در جهان مطرح بود و این فرایند حالا دراماتیک تر هم شده است. اداره آمار ایتالیا (ایستات) اطلاع داده که در سال گذشته تنها 404 هزار مورد تولد در این کشور اروپایی وجود داشته است، که این پایین ترین میزان تولد از زمان اتحاد ایتالیا در سال 1861 محسوب می گردد که در آن موقع ایتالیا 26 میلیون نفر جمعیت داشت.
از حدود 160 سال پیش هر ساله بیش از 800 هزار کودک در ایتالیا متولد می شدند. حتی در سال 1918 و در دوران جنگ اول جهانی و در حال بحران آنفولانزای اسپانیایی هم ایتالیا 640 هزار تولد در سال را ثبت می کرد.
اداره آمار ایتالیا هم زمان با رکورد پایین نرخ تولد در سال گذشته در ایتالیا از حدود 800 هزار مرگ در این کشور در سال گذشته اطلاع داد که تقریبا حدود 30 تا 40 هزار مورد آن به کرونا مربوط می گردد. به این ترتیب یک تعادل منفی حدود 400 هزار نفر بین مرگ و میرها و تولد ها در ایتالیا ایجاد شده که در این کشور بی سابقه بوده است. آمار جدید جمعیت کل ایتالیا هنوز معین نشده است، اما این احتمال وجود دارد که جمعیت ایتالیا برای اولین بار در مدت طولانی به زیر مرز 60 میلیون نفر برسد.
تا سال 2015 جمعیت ایتالیا به صورت کم و بیش به طور مداوم فرایند افزایشی داشت، اگر چه از زمان تاسیس این دولت حدود 30 میلیون ایتالیایی در چندین موج مهاجرت از کشور خود رفتند تا شانس خود را در دیگر کشورها امتحان نمایند.
اعمال قرنطینه مجدد در بلغارستان
در بلغارستان هم از روز دوشنبه به دلیل افزایش چشمگیر آمار مبتلایان قرنطینه ضد کرونایی اعمال می گردد. نرخ مبتلایان در این کشور در 14 روز به 483 مورد در ازای هر 100 هزار نفر افزایش پیدا نموده است. بلغارستان از روز یکشنبه در لیست مناطق پر خطر کرونایی آلمان قرار می گیرد.
نخست وزیر لیتوانی هم در مقابل دوربین ها با واکسن آسترازنکا واکسینه شد.
جدیدترین آمار مبتلایان در کشورهای مهم اروپا
بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در انگلیس 4307304 نفر به کرونا مبتلا شده و 126284 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باخته اند.
در فرانسه هم تا به حال 4313073 نفر به کرونا مبتلا شده و 92908 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده اند.
در اسپانیا هم تا به حال 3234319 نفر به کرونا مبتلا شده و 73744 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده اند.
بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در ایتالیا 3419616 نفر به کرونا مبتلا شده و 105879 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باختند.
در آلمان هم تا به حال 2689205 نفر به کرونا مبتلا شده و 75708 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده اند.
ایالت نیویورک نیز روز دوشنبه به جرگه چند ایالت دیگر آمریکا از جمله فلوریدا پیوست که در آنها، افرادی که دست کم 50 سال سن دارند، واکسن کرونا را دریافت می نمایند.
ظرف دو هفته گذشته، بسیاری از ایالت های آمریکا از جمله آلاسکا، آریزونا و تگزاس سقف سنی برای دریافت واکسن کرونا را کاهش داده اند
تلفات ویروس کرونا در برزیل به بیش از 300 هزار نفر رسید
آمارهای جدید نشان می دهد تلفات ویروس کرونا در برزیل تا روز چهارشنبه به بیش از 300 هزار نفر رسیده تا این کشور پس از آمریکا دومین آمار بالای تلفات ناشی از این بحران را ثبت نموده باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کنگره، وزارت بهداشت برزیل اعلام نموده است که تلفات ویروس کرونا در این کشور تا روز چهارشنبه از مرز 300 هزار نفر گذشته و این در حالی است که بیمارستان های برزیل با رشد فزاینده بیماران کرونایی بستری شده روبرو شده است.
بر اساس این گزارش، موارد ابتلا به ویروس کرونا در برزیل و اروپا به سرعت رو به افزایش است و برزیل روزانه بیش از 2 هزار فوتی را ثبت می نماید و 80 درصد ظرفیت بیمارستان ها در همه ایالت های این کشور پر شده است.
این در حالی است که تلفات ویروس کرونا در آمریکا به بیش از 550 هزار نفر رسیده است. البته جمعیت آمریکا از برزیل بیشتر است.
وزارت خارجه برزیل اعلام نموده است که در حال مذاکره با آمریکا برای دریافت واکسن کروتا است.
مخالفت رئیس جمهور پوپولیست برزیل تاثیر منفی زیادی بر فرایند مقابله با ویروس کرونا در این کشور داشته است. جایر بولسونارو رئیس جمهور برزیل بارها با اجرای تدابیر محدودنماینده برای مقابله با ویروس کرونا مثل استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی مخالفت نموده است.
تا به امروز حدود 10.6 میلیون نفر از جمعیت 212 میلیون نفری برزیل به ویروس کرونا مبتلا شده اند. این در حالی است که تا به امروز تنها 3 درصد جمعیت این کشور در برابر ویروس کرونا واکسینه شده اند.
به نظر می رسد شرایط در برزیل روز به روز بدتر می گردد. پیدایش و گسترش گونه های جدیدی از ویروس کرونا موجب وخامت اوضاع شده است.
طی دو هفته گذشته برزیل با بیشترین آمار مرگ و میر روزانه بر اثر ابتلا به ویروس کرونا روبرو شده است. در 5 هفته اخیر تعداد تلفات ناشی از ابتلا به کرونا در برزیل به بیش از 1000 نفر در روز رسیده است.
در حالی که جمعیت برزیل بیش از 210 میلیون نفر است ولی تا به امروز کمتر از 7.5 میلیون نفر در برابر این ویروس واکسینه شده اند.
منبع: خبرگزاری آریا