دریافت تلخی زیتون با روشی آسان و کاربردی در خانه
به گزارش بیباپ، دریافت تلخی زیتون در منزل به راحتی قابل انجام است. برای این کار باید زیتون های تازه و رسیده را در محلول آب و نمک به مدت چند روز قرار داده و چندین بار آن ها را بشویید.

سرویس آشپزی - آیا تا کنون به این فکر افتاده اید که در منزل تلخی زیتون خام را بگیرید؟ زیتون یکی از چاشنی های پرطرفدار و پر خاصیت در سراسر جهان است. انواع مختلفی از زیتون مانند زیتون پرورده، زیتون شور، زیتون کنسروی و ... در بازار وجود دارد. با این حال شما به راحتی می توانید با پیروی از دستورالعملی ساده، تلخی زیتون را گرفته و از آن بهره ببرید. در این مقاله به آموزش دریافت تلخی زیتون می پردازیم
دستورالعمل دریافت تلخی زیتون در منزل
برای انجام این کار ابتدا مقداری زیتون تازه و مرغوب تهیه کنید. اواخر فصل تابستان، بهترین وقت برای تهیه نوع تازه زیتون است.
مواد لازم
- مقداری نمک
- روغن زیتون
- گلپر
روش انجام کار
- ابتدا زیتون ها را شسته و در آب نمک قرار دهید.
- برای آنکه تلخی زیتون ها به خوبی گرفته شود، قرار دادن آن ها در آب نمک را تا چند روز ادامه دهید.
- در طول روز سه الی چهار بار زیتون ها را شسته و آب و نمک آن ها را عوض کنید.
- شما می توانید این کار را تا زمانی که زیتون به طعم مطلوبتان رسید ادامه دهید.
- سپس زیتون ها را مجدداً در محلول آب نمکی که شوری آن مطابقه ذائقه تان است قرار دهید.
- در انتها مقداری روغن زیتون و گلپر به آن ها اضافه کرده و زیتون های آماده شده خود را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: خواص زیتون و مزایای آن برای سلامتی
نکته
این روش برای زیتون های رسیده قابل انجام است و در صورتیکه زیتون های کال و نرسیده باشد، به طور معمول برای دریافت تلخی آن ها از محلول قلیایی استفاده کرده و در نهایت آن ها را در محلول آب و نمک و مقداری سرکه نگهداری می کنند.
حرف آخر
همانگونه که مشاهده کردید شما به راحتی می توانید زیتون خام را در منزل بپرورانید و از فواید بی نظیر زیتون سبز و زیتون سیاه بهره ببرید. توجه کنید که در صورتی که دارای فشار خون بالا هستید از نمک کمتری برای این کار بهره ببرید. در انتها، مشتاق دریافت سوالات، نظرات و دیدگاه های شما درباره دریافت تلخی زیتون از طریق بخش ارسال نظر هستیم...
منبع: setare.com