مقاله: طرز تهیه دسر کاپوچینو و موز؛ خوشمزه و خاص
به گزارش بیباپ، پودر ژله موزی ((بنظرم ژله آلو ورا باشه بهتره یا یه قاشق پودر ژلاتین (ک در این صورت ب روش بنماری آبش کنید وقتی هم ب مواد اضافه میکنید وانیل هم بزنید) رو با یه لیوان آب جوش و یه لیوان شیر (به دمای محیط رسیده))) مخلوط و میره تو میکسر،با یه دونه موز و نصف یه بسته خامه صبحانه و یه بسته کاپوچینو و یا کافی میکس حسابی مخلوط می کنیم و تو لیوان سرو میریزیم و میذاریم تو یخچال تا ببنده و روشو با پودر قهوه الک شده و شکلات تلخ تزئینش میکنیم.
با ما همراه باشید و با تورهای چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
منبع مقاله: طرز تهیه دسر کاپوچینو و موز؛ خوشمزه و خاص
انتشار: 10 آبان 1400
بروزرسانی: 10 آبان 1400
گردآورنده: bebop.ir
شناسه مطلب: 2144
به "مقاله: طرز تهیه دسر کاپوچینو و موز؛ خوشمزه و خاص" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه دسر کاپوچینو و موز؛ خوشمزه و خاص"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید