طرز تهیه حمص لبو یک پیش غذای جذاب و خوشمزه

به گزارش بیباپ، حتما تا به حال بارها نام حمص را شنیده اید، پیش غذایی که قبلا امتحان نموده اید. حمص کلاسیک معمولا با نخود پخته تهیه می گردد و کرم رنگ است. در حالی که این پیش غذای خوشمزه را می توان با مواد مختلف دیگر هم درست کرد مثلا حمص کدو حلوایی یا لبو که امروز می خواهیم به شما آموزش دهیم. سس مورد نظر ما از هر نظر با حمص کلاسیک همیشگی تفاوت دارد.

طرز تهیه حمص لبو یک پیش غذای جذاب و خوشمزه

حمص لبو پیش غذایی با ترکیب رنگ صورتی و قرمز است که ادویه های طعم دهنده متنوعی دارد. شما می توانید این پیش غذای سالم را به عنوان دیپ در کنار کراک، چیپس و غیره سرو کنید. این پیش غذا در کوتاه ترین زمان و به راحتی با چند ماده اولیه ساده از جمله لبو، ارده، آب لیموترش و ادویه به یاری یک غذاساز تهیه می گردد و غذای مقوی و سرشار از فیبر برای گیاه خواران است. وجود لبو در این ترکیب طعم شیرین دل پسندی به حمص می دهد به طوری که به هیچ وجه نمی توان از این پیش غذای رنگارنگ و جذاب گذشت.

  • مواد لازم برای تهیه حمص لبو

چغندر(سایز متوسط) چهار تا پنج عدد

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

ارده دو قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش دو قاشق غذاخوری

سیر(ریز خرد شده) یک عدد

زیره یک قاشق چای خوری

نمک نصف قاشق چای خوری

فلفل سیاه یک چهارم قاشق چای خوری

  • طرز تهیه حمص لبو

مرحله اول

برای تهیه این حمص ابتدا چغندرها را پوست گرفته، بخارپز کنید و پس از آن لبوها را ریز خرد کنید.

مرحله دوم

لبو، ارده، آب لیموترش، سیر، زیره و نمک را در غذاساز بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم

در حالی که غذاساز در حال مخلوط کردن مواد است، روغن زیتون را کم کم به مخلوط اضافه کنید و آن را آنقدر مخلوط کنید تا کاملا نرم و یک دست گردد. ترکیب کامل مواد تقریبا پنج دقیقه زمان می برد اما در صورتی که حمص شما کاملا یک دست نشده بود، این کار را برای مدت زمان بیشتری ادامه دهید.

مرحله چهارم

مخلوط تهیه شده را کمی مزه کنید و با توجه به سلیقه خود روغن زیتون، فلفل، سیر و یا آب لیمو ترش بیشتری به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم

دیپ آماده شده را در یک کاسه بریزید و با انواع سبزیجات مثل جعفری تازه، لیمو و یا آجیل تزیین کنید.

نکات طرز تهیه حمص لبو

  • می توانید این دیپ خوشمزه را تا پنج روز در یخچال و در ظرف در بسته نگه دارید.
  • در صورتی که به غذاساز دسترسی ندارید از مخلوط کن بهره ببرید.
  • حمص لبو زمانی که در یخچال می ماند غلیظ می گردد، هنگام سرو حمص می توانید آن را با یک قاشق غذاخوری آب سرد هم بزنید تا کمی رقیق گردد. این کار باعث می گردد که دیپ ما دقیقا به غلظت اولیه برگردد.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 5 آذر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: bebop.ir شناسه مطلب: 555

به "طرز تهیه حمص لبو یک پیش غذای جذاب و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حمص لبو یک پیش غذای جذاب و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید