طرز تهیه آش رشته برای 6، 8 و 10 نفر

به گزارش بیباپ، از پیش غذاهای معروف ایرانیان می توان به آش رشته اشاره نمود که تقریبا همه با طبخ آن آشنایی کامل دارند، اما بسیاری از افراد برای طبخ آش رشته از مقدار مواد استفاده شده و حتی مقدار سبزی آگاهی ندارند. در این مطلب طرز تهیه آش رشته برای 6، 8 و 10 نفر و مقدار موادی که استفاده می گردد را برای شما عزیزان به صورت کامل توضیح خواهیم داد.

طرز تهیه آش رشته برای 6، 8 و 10 نفر

آش رشته برای 6، 8 و 10 نفر

مواد و حتی سبزی استفاده شده در آش رشته، طعم آن را کامل می تواند تغییر دهد، پس دقت داشته باشید بر حسب تعداد نفرات خود از مواد و سبزی به اندازه کافی استفاده نمایید تا عطر و طعم آش شما دلچسب باشد.

مواد لازم

مواد لازم برای 6 نفر
نخودنصف پیمانه
عدسنصف پیمانه
لوبیا چیتینصف پیمانه
رشته آشنصف بسته
سبزی آش1 کیلو و نیم
سیر داغ، نعنا داغ و کشکبه میزان لازم
کشک یا ماست چکیدهبه مقدار دلخواه
روغن مایع2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
آرد3 قاشق غذاخوری
پیاز داغ5 الی 6 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای 8 نفر
لوبیا چیتی1 پیمانه
نخود1 پیمانه
عدس1 پیمانه
سبزی آش2 کیلو
پیاز داغ7 الی 8 قاشق غذاخوری
رشته آشنصف بسته
کشکنیم کیلو
نعنا داغ و سیر داغ به مقدار لازم
آرد4 قاشق غذاخوری
روغن مایع3 الی 4 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای 10 نفر
سبزی آش2 کیلو و نیم
حبوبات (لوبیا، نخود، عدس)1 کیلو و 250 گرم
رشته آش1 کیلو و 250 گرم
آرد5 قاشق غذاخوری
روغن مایع5 الی 6 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفلبه مقدار لازم
نعنا داغ و سیر داغ3 قاشق غذاخوری
پیاز داغ10 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

  • برای آغاز کار، پیاز داغ ها را تفت داده، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید، و همراه با مقداری آب در قابلمه بریزید. (نصف قابلمه باید آب باشد.)
  • سپس عدس خام و سبزی ها را به قابلمه خود اضافه نموده و بگذارید عدس و سبزی ها بپزد.
  • بعد از اینکه کمی پخته شد، نخود و لوبیایی که از قبل پخته شده بود را به آن اضافه می کنیم.
  • سپس رشته آش و مقدار کمی نمک به آش خود اضافه کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد.
  • دقت داشته باشید بعد از اضافه کردن رشته ها، آش را به خوبی هم بزنید تا رشته ها بهم نچسبد.
  • بعد از اینکه آش شما کاملا پخته شد، با نعنا، سیر داغ و و پیاز داغ آش خود را تزیین نموده و سرو کنید.

نکات مهم و اصولی در تهیه آش رشته برای تعداد زیادی از افراد

  • ادویه ها را مستقیما در آش نریزید. بهتر است برای خوشرنگ شدن آش، ادویه ها را با روغن، آرد و مقداری آب مخلوط کنید و سپس به آش خود اضافه نمایید.
  • مقدار سبزی آش رشته باید دو برابر حبوبات و رشته باشد.
  • عدس، نخود و لوبیا را برای آش رشته همواره به مقدار مساوی در نظر بگیرید.
  • پیاز داغ را نسبت به سیر داغ و نعنا داغ، به مقدار بیشتری در آش خود بهره ببرید تا آش رشته شما خوشمزه تر گردد.
  • برای تهیه نعنا داغ 6 قاشق غذاخوری روغن در یک ظرف کوچک ریخته و روی تابه بگذارید، سپس 1/4 قاشق چای خوری زردچوبه به روغن خود اضافه کنید و بعد نعنا را درون روغن بریزید. (به مدت چند ثانیه روی حرارت بماند، سپس بلافاصله از روی حرارت بردارید.)

بیشتر بخوانید: تزیین آش کشک در 13 ایده جدید و متنوع

سخنی با خوانندگان

امیدوارم این آش خوش طعم و لذیذ را به راحتی در منزل تهیه کنید و از آن به عنوان میان وعده در مراسم ها و دورهمی ها بهره ببرید. اگر شما روش بهتری برای طبخ آش برای تعداد افراد زیاد، می شناسید، نظرات و پیشنهادات خود را در بخش ارسال نظرات برای همراهان انگیزه ارسال نمایید. همچنین می توانید طرز تهیه آش رشته در زود پز و نکاتی برای طبخ آن را بخوانید.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 6 آبان 1399 بروزرسانی: 6 آبان 1399 گردآورنده: bebop.ir شناسه مطلب: 1331

به "طرز تهیه آش رشته برای 6، 8 و 10 نفر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش رشته برای 6، 8 و 10 نفر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید