خورشت غوره مسمّا؛ خوشمزه و ملس

به گزارش بیباپ، خورشت غوره مسکا با ظاهری شبیه به قورمه سبزی یکی از انواع خورشت های خوشمزه و مجلسی ایرانی است.

خورشت غوره مسمّا؛ خوشمزه و ملس

خورشت غوره از غذاهای ترش و ملس ایرانی است که اگرچه به صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می شود ولی می توان آن را با گوشت های سفید مانند مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. ضمن اینکه اگر گیاهخوار هستید می توانید این خورشت را بدون گوشت و به صورت کاملا گیاهی هم تهیه کنید. با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توان برای 4 نفر خورشت غوره تهیه کرد. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری خورشت تهیه کنید کافی است مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با بیباپ و طرز تهیه خورشت غوره همراه باشید.

مواد لازم

  • گوشت خورشتی 400 گرم
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • غوره 250 گرم
  • نعناع 100 گرم
  • جعفری 500 گرم
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه خورشت غوره

  • پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و در قابلمه مناسب با روغن کمی تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
  • پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت دادن را تا زمانی که پیاز و زردچوبه یکدست شوند ادامه دهید. گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کنید و مخلوط پیاز و گوشت را تفت دهید.
  • وقتی گوشت تغییر رنگ داد و سرخ شد. رب گوجه فرنگی را با مقداری فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رب گوجه فرنگی به طور کامل سرخ شود.
  • پس از تفت رب، چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.
  • نعناع و جعفری را پاک کنید و پس از شستشو به صورت ساطوری ریز خرد کنید.
  • یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید پس از اینکه روغن داغ شد نعنا و جعفری را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سرخ شود.
  • نعناع و جعفری تفت داده را به خورشت اضافه کنید.
  • پس از 15 دقیقه غوره را نیز با مقداری نمک و فلفل به خورشت اضافه کرده و شعله را کم کنید تا خورشت جا بیفتد پس از اینکه خورشت آماده شد آن را به همراه برنج سرو کنید.

نکات پخت خورشت غوره

  • خورشت غوره معمولا با گوشت خورشتی طبخ می شود ولی اگر منع مصرف گوشت قرمز دارید، می توانید این خورشت خوشمزه را با مرغ درست کنید.
  • برای اینکه خورشت غوره ظاهر اصلی خود را حفظ کند و شبیه خورشت مرغ نشود، گوشت مرغ را به صورت قورمه ای (مانند خورش قورمه سبز) خرد کرده و در خورشت استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذا پلو مقلوبه مرغ و بادمجان را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 28 آذر 1399 بروزرسانی: 28 آذر 1399 گردآورنده: bebop.ir شناسه مطلب: 1442

به "خورشت غوره مسمّا؛ خوشمزه و ملس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورشت غوره مسمّا؛ خوشمزه و ملس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید