کاهش قندخون با مصرف شیر در وعده صبحانه
به گزارش بیباپ، خبرنگاران: مطالعه جدید محققان دانشگاه گلف کانادا نشان می دهد شیر دارای توانایی کاهش میزان گلوکز خون است.

به گزارش خبرنگاران، داگلاس گاف، سرپرست تیم تحقیق، تاثیرات مصرف شیر حاوی میزان بالا پروتئین را در وعده صبحانه بر میزان گلوکز خون آنالیز کردند و دریافتند مصرف شیر در وعده صبحانه موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار می گردد و لبنیات با میزان پروتئین بالا در مقایسه با لبنیات با میزان پروتئین عادی بیشتر موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار می گردد.
دکتر گاف در ادامه می افزاید: بیماری های متابولیکی نظیر دیابت نوع2 و چاقی در دنیا در حال افزایش هستند. از اینرو باید در کوشش برای توسعه شیوه های رژیم غذایی برای کاهش ریسک و مدیریت چاقی و دیابت بود.
متخصصان تغذیه همیشه بر اهمیت صرف یک صبحانه سالم تاکید می نمایند و این مطالعه مصرف نمایندگان را به گنجاندن شیر در رژیم غذایی روزانه شان و بخصوص در وعده صبحانه تشویق می نماید.
منبع: اقتصادنیوز