همه چیز درباره وام مسکن در مالزی

به گزارش بیباپ، خبرنگاران: معمولا بانک های مالزی دو نوع وام خرید ارائه می نمایند: 1) وام سنتی زمان دار 2) وام مسکن انعطاف پذیر.

همه چیز درباره وام مسکن در مالزی

با تور مالزی از توسعه یافته ترین کشور شرق آسیا دیدن کنید.

به گزارش گروه رسانه ها خبرنگاران، معمولا بانک های مالزی دو نوع وام خرید ارائه می نمایند: 1) وام سنتی زمان دار 2) وام مسکن انعطاف پذیر.

در وام سنتی زمان دار از وام گیرنده خواسته می گردد که هر ماهه مبلغی را بابت اقساط بازپرداخت وام، برای مدت زمانی تعیین (به عنوان مثال 30 سال) پرداخت کند. این پرداخت قابل پیش بینی، به وام گیرنده این امکان را می دهد که کنترل بهتری بر نقدینگی خود داشته باشد.

وام مسکن انعطاف پذیر، در اصل همان وام سنتی زماندار است که با یک حساب جاری ترکیب می گردد. این نوع از وام ها برای افرادی مناسب است که می خواهند از انعطاف پذیری در پس انداز پول بیشتر در زمان های مختلف بهره مند شوند. در این نوع وام، هر چه وام گیرنده پول بیشتری در حساب جاری خود پس انداز کند، می تواند نرخ بهره وام مسکن خود را کاهش دهد.

نرخ بهره وام مسکن در مالزی

نرخ بهره وام مسکن در مالزی معمولا درصدی کمتر از نرخ بهره پایه است. به عنوان مثال اگر نرخ بهره پایه 6.6 درصد باشد، نرخ بهره وام 4.1 درصد خواهد بود.

شرط حمایت، درآمد پایین و متوسط

اینکه متقاضی استفاده از تسهیلات اقتصادی خرید مسکن چه مبلغی را می تواند به عنوان وام بانکی خرید مسکن بگیرد، به چند موضوع بستگی دارد: 1) ارزش بازاری یا قیمت خرید خانه مورد نظر 2) نوع ملک (به عنوان مثال ساختمان مسکونی یا تجاری است) 3) موقعیت مکانی ملک 4) سوابق وام گیرنده (به عنوان مثال سطح درآمد و...)

بانک ها معمولا حداکثر 80 تا 90 درصد قیمت کل ملک را وام می دهند. این به معنای آن است که برای یک خانه به مبلغ 500 هزار رینگیت، خریدار می تواند مبلغ 400 هزار تا 450 هزار رینگیت وام بانکی دریافت کند و بقیه مبلغ را نقد بپردازد.

با وجود این در مالزی هنوز خیلی ها نمی توانند صاحب خانه شوند. قیمت مسکن در این کشور نسبت به درآمدها بسیار بالاست. خیلی از افراد دارای درآمد متوسط از خانه های اجاره ای استفاده می نمایند یا مناطق حومه شهرها را به عنوان محل سکونت خود برمی گزینند. قیمت آپارتمان در کوآلالامپور و سلانگور، معمولا بیش از 500 هزار رینگیت است و این رقم در مناطق خوبی چون پتالینگ جایا به بیش از یک میلیون رینگیت می رسد. این باعث می گردد برای فردی که هر ماه درآمد 5 هزار رینگیتی دارد، خرید خانه غیرممکن گردد. به همین دلیل دولت مالزی کوشش می نماید تا به افراد دارای درآمد پایین تا متوسط در خرید خانه یاری کند. به همین دلیل طرحی را ارائه نموده است موسوم به طرح وام خانه اول من که بر اساس آن افراد دارای درآمد ماهانه 5 هزار رینگیت و کمتر، بتوانند از یک وام به مبلغ 100 درصد کل ارزش مسکن استفاده نمایند. اما این طرح هنوز نقایصی دارد و نیازمند آن است که افراد شرایط پرداخت اقساطی معادل 2هزار رینگیت برای یک خانه 400 هزار رینگیتی را داشته باشند. با توجه به آنکه قیمت مسکن در مالزی به سرعت رو به افزایش است، داشتن استطاعت بازپرداخت وام برای قشر ضعیف و متوسط مالزی هر روز دشوارتر می گردد.

منبع: خبرآنلاین

خبرنگاران: انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای بازنشر می گردد.

منبع: تسنیم
انتشار: 13 آبان 1398 بروزرسانی: 7 مهر 1399 گردآورنده: bebop.ir شناسه مطلب: 502

به "همه چیز درباره وام مسکن در مالزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همه چیز درباره وام مسکن در مالزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید