طرز تهیه چیکن پاستا سوفله

به گزارش بیباپ، امروز می توانید به غذایتان ترکیبی از پنیر سرشار از کلسیم و قارچی که ویتامین دی را در خود جا داده را اضافه کنید. چیکن پاستا سوفله که با سیر و تره فرنگی طعم دار شده است و پروتئین کم چربی مثل سینه مرغ را در خود دارد، غذایی کامل است که از پس تامین بخشی از انرژی، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی مورد احتیاج روزانه شما برمی آید.

طرز تهیه چیکن پاستا سوفله

مواد لازم برای تهیه چیکن پاستا سوفله

  • پاستا شکل دار 400 گرم
  • سینه مرغ بدون استخوان دو عدد
  • نمک و فلفل به اندازه لازم
  • تره فرنگی حلقه ای خرد شده سه ساقه
  • سیر خرد شده دو حبه
  • قارچ ورقه ای خرد شده 250 گرم
  • آرد سه قاشق سوپخوری
  • شیر گرم دو پیمانه
  • عصاره مرغ یک پیمانه
  • خامه دو قاشق سوپخوری (در صورت تمایل)
  • پنیر ورقه ای چدار خرید آنلاین شش ورق

طرز تهیه چیکن پاستا سوفله

مرحله اول

پاستا را در قابلمه ای حاوی آب در حال جوش و نمک بپزید تا نرم گردد و سپس آبکش کنید.

مرحله دوم

برای تهیه چیکن پاستا سوفله سینه مرغ را به صورت مکعبی برش داده و با اندازهی نمک و فلفل مزه دار و در تابه ای همراه کره یا روغن تفت دهید تا طلایی گردد؛ سپس از تابه خارج کنید.

مرحله سوم

قسمت سفید تره فرنگی را به صورت حلقه ای خرد نموده و به همراه سیر به تابه اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس قارچ را اضافه و تفت دهید تا آب آن کشیده گردد.

مرحله چهارم

آرد را روی مواد به صورت یکنواخت بپاشید و کمی دیگر تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته گردد. شیر را به تدریج به تابه اضافه و همزمان هم بزنید تا آرد گلوله نگردد.

مرحله پنجم

عصاره مرغ را به مواد اضافه و اجازه دهید روی حرارت ملایم به آرامی بجوشند تا مایع کمی غلیظ شوند. در صورت تمایل خامه را اضافه کنید و با اندازهی نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.

مرحله ششم

پاستای آبکش شده و مرغ را به تابه اضافه و مواد را زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته گردد.

گراتن را در ظرف نسوزی بریزید و روی آن را با پنیرورقه ای چدار بپوشانید و داخل فر گرم شده با حرارت 200 درجه حدود 20 دقیقه بپزید تا پنیر روی گراتن طلایی گردد و سپس سرو کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 7 دی 1401 بروزرسانی: 7 دی 1401 گردآورنده: bebop.ir شناسه مطلب: 2482

به "طرز تهیه چیکن پاستا سوفله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیکن پاستا سوفله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید