طرز تهیه شیره توت سفید در منزل

به گزارش بیباپ، شیره توت سفید را مانند شیره خرما و شیره انگور یا دوشاب می توان به راحتی در منزل تهیه نمود. با طرز تهیه شیره توت سفید در منزل آشنا شوید.

طرز تهیه شیره توت سفید در منزل

جهت دریافت خدمات قیمت درب ضد سرقت فلزی ایرانی با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. گروه آبان ارائه دهنده بهترین درب ضد سرقت ایرانی و خارجی میباشد.

سرویس آشپزی - توت میوه ای پرخاصیت و البته پرکالری است به طوری که حدود صد گرم توت که چیزی معادل یک فنجان است حاوی 61 کالری انرژی می باشد. میوه توت حاوی مقادیر بالایی آب، فیبر، تانن، منیزیم، ویتامین A, B1, B2, B3 و مقادیری ویتامن C می باشد. همچنین هر 100گرم توت خشک حدود 360 کالری انرژی فراوری می نماید. با مصرف میوه توت می توان هم از بروز سرطان ها پیشگیری کرد و هم با انواع سرطان ها جنگید. این میوه که افزایش دهنده طول عمر است، خون را تصفیه نموده و برای تقویت کلیه، کبد و معده نیز مفید می باشد. یکی از مشتقات سالم و بسیار مفید توت، شیره توت یا دوشاب توت است. شیره توت را می توان مانند شیره انگور و شیره خرما هم در منزل به روش خانگی و هم در کارخانجات به روش مدرن تهیه کرد. شما در ادامه با طرز تهیه شیره توت خانگی آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه شیره توت سفید

توت سفیدبه میزان لازم
آببه میزان لازم

طرز تهیه شیره توت سفید

  1. برای تهیه شیره توت سفید، توت های شیرین و آبدار را انتخاب کنید.
  2. پس از تمیزکردن توت ها، آنها را داخل ظرفی ریخته و روی شعله قرار دهید.
  3. بهتر است از قابلمه ای بهره ببرید که عظیم و جادار باشد تا کار پختن و له کردن توت ها راحت تر گردد.
  4. مقداری آب روی توت ها بریزید تا موقع حرارت دیدن به ته قابلمه نچسبند و نسوزند.
  5. میوه توت خیلی سریع له می گردد و آب می اندازد اما شما با استفاده از یک کف گیر می توانید این فرایند را تسریع کنید.
  6. وقتی توت های له شده خوب پخته شده و له شدند، آن ها را از داخل یک توری رد کنید تا دانه ها و گوشت میوه از عصاره خالص آن جدا گردد.
  7. برای دریافت عصاره در این مرحله از دست بهره ببرید و توری را حسابی با دست فشار دهید.
  8. حالا عصاره جدا شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی بجوشد و به غلظت مناسب برسد.
  9. وقتی شیره به غلظت مناسب رسید حرارت را خاموش نموده و قابلمه را کنار بگذارید تا خنک گردد.
  10. شیره خنک شده را داخل بطری شیشه ای خشک و تمیز ریخته و آن را داخل یخچال نگه داری کنید.

نکاتی درباره تهیه شیره توت

  • غلظت شیره پس از سردشدن کمی بیشتر می گردد پس این نکته را موقع جوشاندن عصاره در نظر بگیرید تا از سفت شدن بیش از حد شیره جلوگیری گردد.
  • افزودن شکر، نبات یا سایر خوراکی های مشابه فقط باعث کاهش کیفیت حقیقی شیره توت شده و حتی خواص این شیره را برای افراد دیابتی و غیره، از بین می برد؛ پس هیچ افزودنی به این ماده سالم اضافه نکنید.
  • شیره توت را با استفاده از توت خشک نیز می توان تهیه کرد.

طرز تهیه شیرینی توت

امیدواریم بتوانید در منزل، این شهد گوارا و سالم و طبیعی را تهیه نموده و از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید.

منبع: ستاره
انتشار: 7 مهر 1399 بروزرسانی: 7 مهر 1399 گردآورنده: bebop.ir شناسه مطلب: 1272

به "طرز تهیه شیره توت سفید در منزل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیره توت سفید در منزل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید