ساده ترین و مقرون به صرفه ترین روش تهیه لوکوم لبو ترکیه ای قرمز و لذیذ

به گزارش بیباپ، لوکوم لبو یا لوقوم لبو نوعی راحت الحلقوم ترکیه ای است که شباهت بسیار زیادی به باسلوق ایرانی دارد. این خوشمزه و خوش آب و رنگ را می توانید با فرارسیدن فصل پاییز و زمستان با استفاده از آب لبو درست کنید. اگر شما هم هوادار شیرینی ها و دسرهای متنوع هستید، با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه لوکوم لبو مجلسی را به شما آموزش دهیم.

ساده ترین و مقرون به صرفه ترین روش تهیه لوکوم لبو ترکیه ای قرمز و لذیذ

مواد لازم برای تهیه لوکوم لبو

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
آب لبوی پخته4 لیوان فرانسوی دسته دار
نشاسته ذرت4 قاشق غذاخوری
آرد قنادی4 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین3 قاشق غذاخوری
وانیل1 قاشق چای خوری
گلابنصف لیوان فرانسوی دسته دار
کره25 گرم
آب سرد2/3 لیوان فرانسوی دسته دار
شکر1 لیوان فرانسوی دسته دار
پودر نارگیل و مغز آجیلبه میزان کافی

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه لوکوم لبو: 30 تا 40 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه لوکوم لبو: 5 تا 6 ساعت

مراحل طرز تهیه لوکوم لبو

مراحل طرز تهیه لوکوم لبو را دنبال کنید و این راحت الحلقوم ترکیه ای را به صورت ساده یا مغزدار در مهمانی ها و دورهمی ها سرو کنید.

مرحله اول: آب لبو را درست کنید و پودر ژلاتین را حل کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه لوکوم لبو، پودر ژلاتین را در کاسه مناسبی بریزید و دو سوم لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید. سپس، کاسه را روی کتری یا سماور بگذارید تا پودر ژلاتین با حرارت غیر مستقیم کاملا در آب حل شده و مایع شفاف و زلالی ایجاد گردد. در صورت تمایل، با هم می توانید ژلاتین را در آب حل کنید. لبوها را هم جداگانه بپزید () و آب لبو را نگه دارید.

برای خرید پودر ژلاتین می توانید به روش های یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: مایه لوکوم لبو را آماده کنید

در فاصله حل شدن پودر ژلاتین، آب لبو، شکر، نشاسته ذرت و آرد قنادی را در قابلمه مناسبی بریزید و هم بزنید. سپس، قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید. این ترکیب را تا زمانی هم بزنید که همه مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند و مایع یکدستی ایجاد گردد.

برای خرید شکر، نشاسته ذرت و آرد قنادی می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: ژلاتین را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه راحت الحلقوم لوکوم لبو، ابتدا باید از داغ بودن آب لبو و ترکیب شدن همه مواد با یکدیگر اطمینان یابید. سپس، ژلاتین حل شده در آب را به قابلمه حاوی آب لبو و سایر ترکیبات اضافه کنید. این مواد را باید به صورت مداوم برای 30 تا 40 دقیقه هم بزنید تا مایع درون قابلمه غلیظ گردد. غلظت مایه لوکوم باید به گونه ای باشد که شبیه عسل گردد.

مرحله چهارم: گلاب را اضافه کنید

وقتی مایه لوکوم لبو به غلظت مناسب رسید، باید گلاب، کره و وانیل را نیز در قابلمه بریزید. این مواد را برای 3 تا 4 دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. توجه داشته باشید، ترکیب نهایی باید به مقدار کافی غلیظ شده باشد.

برای خرید گلاب، کره و وانیل می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: مایه راحت الحلقوم ترکیه ای را در ظرف بریزید

پس از گذشت این مدت و ترکیب شدن همه مواد با یکدیگر، وقت آن است که حرارت را خاموش کنید. حالا، ظرف مناسبی (ترجیحا یک قالب سیلیکونی یا پیرکس مسطح) را انتخاب کنید. کف و دیواره های ظرف را با اندکی روغن چرب کنید تا مایه لوکوم به آن نچسبد.

حالا، مایه غلیظ شده راحت الحلقوم ترکیه ای را در ظرف بریزید و سطح آن را با قاشق صاف کنید. روی ظرف را با سلفون یا کیسه فریزر بپوشانید. در ادامه، ظرف حاوی مایه لوکوم لبو را کنار بگذارید و صبر کنید تا کاملا خنک گردد.

برای خرید روغن مایع می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله ششم: مایه لوکوم لبو را در یخچال بگذارید

پس از خنک شدن مایه لوکوم لبو، ظرف را در یخچال بگذارید تا برای 5 الی 6 ساعت استراحت کند و کاملا خودش را بگیرد.

مرحله هفتم: لوکوم لبو را برش بزنید

پس از گذشت این مدت، لوکوم لبو مطمئنا آماده شده و کاملا خودش را گرفته است. بنابراین، وقت آن است که با استفاده از یک چاقوی تیز بدون دندانه، لوکوم را به صورت لوزی یا مربعی برش بزنید. قبل از آن که مشغول بریدن شوید، تیغه چاقو را با کمی آب مرطوب نموده یا با میزانی روغن چرب کنید تا به راحت الحلقوم نچسبد.

مرحله هشتم: لوکوم لبو را در پودر نارگیل بغلتانید

حالا، میزانی پودر نارگیل را در ظرف مناسبی بریزید. قطعات لوکوم لبو را با دقت و با یاری نوک چاقو از ظرف جدا کنید و در پودر نارگیل بغلتانید؛ به طوری که اطراف آن ها به پودر نارگیل آغشته گردد و چسبندگی خود را از دست بدهند.

برای خرید پودر نارگیل می توانید به روش های حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله آخر: لوکوم لبو را سرو کنید

قطعات لوکوم آغشته به پودر نارگیل را در ظرف سرو بچینید و همراه با چای یا قهوه نوش جان کنید. شما می توانید راحت الحلقوم ترکیه ای را با پودر پسته و گلبرگ های گل محمدی یا با خلال پسته و بادام تزیین کنید.

انواع مغز آجیل را می توانید به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.

بیشتر بخوانید:

نکات مهم در طرز تهیه لوکوم لبو

  • برای تهیه مایه لوکوم لبو حتما از سرد بودن آب لبو اطمینان یابید. در غیر این صورت، نشاسته ذرت و آردی که به آب لبو اضافه می کنید، گلوله می گردد.
  • بسته به ذائقه، در طرز تهیه لوکوم لبو به جای وانیل می توانید از پودر هل بهره ببرید.
  • در صورت تمایل، می توانید میزانی مغز گردو، مغز بادام، مغز پسته یا مغز بادام هندی را هم در مایه لوکوم لبو بریزید و لوکوم لبو مغزدار تهیه کنید.
  • بسته به ذائقه، می توانید میزان شکر مصرفی در تهیه لوکوم لبو را بیشتر یا کمتر کنید.
  • در صورت تمایل، به جای استفاده از پودر نارگیل می توانید قطعات لوکوم لبو را در آرد نشاسته، آرد معمولی یا پودر قند (طرز تهیه پودر قند) بغلتانید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن لوکوم لبو

روش نگهداری لوکوم لبو چگونه است؟

برای نگهداری لوکوم لبو، باید قطعات این راحت الحلقوم ترکیه ای را در ظرف درپوشیده بچینید و هر لایه را با استفاده از کیسه فریزر یا کاغذ روغنی از لایه بالایی جدا کنید. به این ترتیب، می توانید مطمئن باشید که قطعات لوکوم به مرور زمان به یکدیگر نمی چسبند. شما می توانید لوکوم لبو را تا 3 ماه در یخچال نگهداری کنید.

باسلوق و لوکوم چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟

ژلاتین یکی از اصلی ترین مواد اولیه در طرز تهیه انواع لوکوم است. در حالی که، باسلوق معمولا فقط با نشاسته ذرت درست می گردد و ژلاتین ندارد.

برای تهیه مایه لوکوم از چه نوع قابلمه ای استفاده کنیم؟

برای جوشاندن و تهیه مایه لوکوم لبو یا هر لوکوم دیگری بهتر است از قابلمه چدن، مسی، استیل یا تفلون بهره ببرید.

نام دیگر راحت الحلقوم چیست؟

لوکوم یا لوقوم نام دیگر راحت الحلقوم است. این شیرینی خوشمزه و آسان را می توانید به صورت ساده یا مغزدار تهیه کنید.

محصولات مرتبط

پسته نمکی 67 گرمی سنجابک

110,900 تومان 113,000 تومان 2% تخفیف

مغز پسته نمکی 57 گرمی سنجابک

150,900 تومان 153,000 تومان 1% تخفیف

پک پودر دسر 6عددی 320گرمی دراژه

147,900 تومان 150,000 تومان 1% تخفیف

پودر ژله توت فرنگی 100 گرمی دراژه

29,500 تومان 30,000 تومان 2% تخفیف

پودر کیک پرتقالی 500 گرمی رشد

93,900 تومان 95,000 تومان 1% تخفیف

جوش شیرین پت صادراتی 200 گرم گلها

39,500 تومان 39,900 تومان 1% تخفیف

وانیل خرس نشان اصل 3 گرمی گلها

44,900 تومان 45,800 تومان 2% تخفیف

نشاسته گل سلفونی 50گرمی گلها

18,300 تومان 19,950 تومان 8% تخفیف

آرد سوخاری 300 گرم ترخینه

44,900 تومان 48,300 تومان 7% تخفیف

آرد سفید گندم 900 گرمی زر

33,900 تومان 34,300 تومان 1% تخفیف

آرد سفید 900 گرمی رشد

32,500 تومان 32,900 تومان 1% تخفیف

قند کله شکسته 5 کیلوگرمی صمیم

321,900 تومان 375,000 تومان 14% تخفیف

شکر بسته بندی 3 کیلویی شووکام

145,550 تومان 147,000 تومان 1% تخفیف

کره پاستوریزه حیوانی 100 گرمی پاکبان

32,100 تومان 32,500 تومان 1% تخفیف

گلاب 750 گرمی مادلین

68,900 تومان 95,000 تومان 27% تخفیف

گلاب ناب یک لیتری ربیع

198,900 تومان 202,000 تومان 2% تخفیف

منبع: افق کوروش
انتشار: 9 مهر 1403 بروزرسانی: 9 مهر 1403 گردآورنده: bebop.ir شناسه مطلب: 2627

به "ساده ترین و مقرون به صرفه ترین روش تهیه لوکوم لبو ترکیه ای قرمز و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ساده ترین و مقرون به صرفه ترین روش تهیه لوکوم لبو ترکیه ای قرمز و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید