طرز تهیه ترشک انار

به گزارش بیباپ، تمام این مراحل باید با حرارت خیلی ملایم بپزید اگر زیاد باشد زمان پخت کمتر می گردد اما از کیفیت کار شما کم می نماید.

طرز تهیه ترشک انار

به گزارش خبرنگاران به نقل از بیتوته ،برخی انارها به حدی ترش هستند که نمی توانید آن ها را بخورید پس برای رهایی از آن ها از داخل یخچال راه حلی را پیشنهاد می کنیم. ترشک انار طعم ملس و خوشمزه ای دارد.

مواد لازم ترشک انار

انار ترش 4 عدد
نبات شاخه ای2-3 شاخه
رب انار در صورت تمایلبه مقدار لازم

طرز تهیه ترشک انار

  1. ابتدا انارها را دانه کنید و آن ها را با گوشتکوب مقداری بکوبید تا آب دانه های انار دربیاید. سپس آن را به یک قابلمه کوچکتر منتقل کنید و آن را روی حرارت بگذارید. برای اینکه انار ترشتان قابل خوردن باشد و همین طور سردی انار برایتان ایجاد دل درد نکند. از نبات بهره ببرید با حرارت ملایم اجازه بدهید نبات ذوب گردد و انار هم قوام بیاید. اگر طعم انار و زعفران را دوست دارید از آن بهره ببرید. اگر دوست نداشتید از نبات ساده بهره ببرید.
  2. بعد بچشید اگر ترشی آن قابل خوردن بود که هیچی در غیر این صورت مجددا کمی نبات به آن اضافه کنید.
  3. این بستگی به ذائقه شما دارد که ترشی و شیرینی آن را تنظیم کنید. فقط زیادی آن را شیرین نکنید. زیرا زمانی که غلیظ تر می گردد طعم شیرینی آن بیشتر خودش را نشان می دهد.
  4. هراز گاهی آن را هم بزنید و مرتب چک کنید که هر زمان به غلظت مورد نیازتان رسید آن را از روی حرارت بردارید. زمان پخت به میزان حرارت و نوع قابلمه شما بستگی دارد.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 26 آبان 1399 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: bebop.ir شناسه مطلب: 1376

به "طرز تهیه ترشک انار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشک انار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید