دمی بلغور جو ؛ غذای محلی تهرانی ها

به گزارش بیباپ، امروز میرویم سراغ غذای محلی مردم تهران که دمی بلغور جو نام دارد و بسیار لذیذ است و طرز تهیه آن هم راحت می باشد. دمی بلغور جو یکی از غذا های محلی استان تهران است. این غذا مربوط به منطقه لواسان است که در آن از نوعی سبزی محلی به نام تبله هم استفاده می شود.

دمی بلغور جو ؛ غذای محلی تهرانی ها

مواد لازم برای دمی بلغور جو :

بلغور جو 200 گرم

لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود جمعا 150 گرم

آب 1 لیتر

عدس 70 گرم

سبزی تره، جعفری، گشنیز، اسفناج 300 گرم

نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به اندازه لازم

پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری

نعنا 1 قاشق سوپخوری

برنج 100 گرم

ماست چکیده برای تزئین به اندازه لازم

طرز تهیه دمی بلغور جو :

بلغور و حبوبات رابه جز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. آن گاه در آب کش بریزید تا آب اضافی اش گرفته شود. حالا یک لیتر آب به آن بیفزایید و روی اجاق قرار دهید.

آب که جوش آمد، شعله را ملایم کنید و پس از یک ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد کرده اضافه نمایید و صبر کنید تا حبوبات بپزد.

سپس ادویه، پیاز داغ و نعنا داغ را بیفزایید هنگامیکه آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود.

حالا صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود آنوقت دمی را در ظرف بکشید و با ماست چکیده تزئین نمایید.

منبع: گردشبان
انتشار: 15 مرداد 1400 بروزرسانی: 15 مرداد 1400 گردآورنده: bebop.ir شناسه مطلب: 2047

به "دمی بلغور جو ؛ غذای محلی تهرانی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دمی بلغور جو ؛ غذای محلی تهرانی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید