انتقال 43 محکوم ایرانی از تایلند به کشور

به گزارش بیباپ، به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی وزارت دادگستری، محمود عباسی معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری و رییس کمیته انتقال محکومان جمهوری اسلامی از انتقال 43 محکوم ایرانی در بانکوک به مقامات کشورمان اطلاع داد.

انتقال 43 محکوم ایرانی از تایلند به کشور

با تور تایلند به طبیعتی همچون بهشت سفر کنید

وی اتهام اکثر این محکومان را قاچاق مواد مخدر عنوان نموده، آن را انتها راه محکومان ندانست و تاکید نمود: این محکومان باید ادامه محکومیتشان را در کشور بگذرانند.

عباسی همچنین به هموطنانمان نسبت به پیامدهای ناگوار قاچاق مواد مخدر در این کشور اطلاع داد و گفت: زندان های سختی در این کشورها در انتظار قاچاقچیان مواد مخدر است و تجربه ای سخت تر در زندان های این کشور.

وی ابراز امیدواری کرد که انتقال این محکومان که حاصل رایزنی طولانی مدت مقامات دو کشور است و معمولا تکرار ناشدنی است موجبات عبرت کسانی را فراهم آورد که با قانون گریزی و ارتکاب جرم مرزهای قانون را در می نوردند.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 17 شهریور 1398 بروزرسانی: 7 مهر 1399 گردآورنده: bebop.ir شناسه مطلب: 289

به "انتقال 43 محکوم ایرانی از تایلند به کشور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انتقال 43 محکوم ایرانی از تایلند به کشور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید