گوشی میان رده جدید شیوآمی رونمایی شد
به گزارش بیباپ، شرکت شیوآمی از گوشه میان رده جدید خود رونمایی نموده است. این گوشی مجهز به پردازنده اسنپ دراگون 439 و باتری قدرتمند 4000 میلی آمپری است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران به نقل ازآسین ایج، گوشی Redmi 7A جایگزینی برای گوشی Redmi 6A محسوب می گردد و دارای نمایشگر 5.45 اینچی با دقت 720 در 1440 پیکسل و نسبت بصری 18 به 9 است.
گوشی یادشده در دو مدل متفاوت عرضه می گردد که به ترتیب دارای 2 یا 3 گیگابایت رم و 16 یا 32 گیگابایت حافظه داخلی خواهند بود. البته با استفاده از کارت حافظهاسدی می توان این مقدار را به 256 گیگابایت افزایش داد. دو دوربین پشتی و سلفی گوشی یادشده به ترتیب 13 و 5 مگاپیکسلی هستند.
در این گوشی از سیستم عامل جدید اندروید 9 استفاده شده و عرضه آن برای دو روز دیگر برنامهریزیشده است. قیمت گوشی یادشده هنوز اعلام نشده است.
منبع: اقتصاد ایران
انتشار: 4 مرداد 1398
بروزرسانی: 6 مهر 1399
گردآورنده: bebop.ir
شناسه مطلب: 224
به "گوشی میان رده جدید شیوآمی رونمایی شد" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "گوشی میان رده جدید شیوآمی رونمایی شد"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید