نرخ های آزادسازی شده از مصوب پایین تر است، بهای 170هزارتومانی پرواز تهران مشهد
به گزارش بیباپ، رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی دفاتر مسافرت هوایی و جهانگردی خراسان رضوی گفت: نرخ های کنونی بلیط ها که با قانون آزادسازی به مشتریان ارائه می شوند، در بیشتر موارد از بهای مصوب پایین تر است.

سعید ولی زاده در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران در مشهد مقدس، گفت: ممکن است در بعضی از موارد قیمت بلیط در بعضی از جهتها که هجوم یک باره به سمت آن ها زیاد می گردد افزایش یابد اما همین مقوله نیز دارای قوانینی است که بر اجرای دقیق آن ها نظارت می گردد.
وی با اشاره به نرخ های مصوب بلیط هواپیما در جهتهای مختلف، اعلام کرد: در نظر بگیرید نرخ مصوب در جهت تهران به مشهد بین 185 تا 205 هزار تومان اعلام شده بود که بلیط همین جهت امروز در گران ترین پرواز در حدود 170 هزار تومان بوده و شاهد کاهش قیمت آن هستیم.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی دفاتر مسافرت هوایی و جهانگردی خراسان رضوی با اعلام اینکه هم اکنون حدود 80 جهت هنوز قیمت حمایتی دارند، اعلام کرد: بین قیمت این جهتها و جهتهایی که آزادسازی در آنها اجرا شده تفاوت چندانی ندارد.
ولی زاده با تأکید بر اینکه تمام دستورالعمل آزادسازی نرخ بلیط در پایگاه اینترنتی سازمان هواپیمایی کشور شرح داده شده است، اضافه نمود: افراد باید با مطالعه دقیق این دستورالعمل راه سوءاستفاده را بر متخلفان در بعضی از زمان های ویژه ببندند.
وی اضافه نمود: همچنین انجمن صنفی دفاتر مسافرت هوایی و جهانگردی خراسان رضوی بر نحوه اجرای این دستورالعمل نظارت داشته و افراد نیز می توانند شکایات خود را به دفتر این انجمن ارائه دهند تا مورد پیگیری قرار گیرد.
منبع: تسنیم