طرز تهیه خورشت گوجه فرنگی

به گزارش بیباپ، اصالت این خورش ساده و خوشمزه متعلق به استان های شمالی کشورمان است و در تهیه آن از مواد غذایی متنوعی استفاده می گردد. نکته جالب در خصوص این غذای خوشمزه شمالی این است که از نظر مواد شباهت زیاید به املت گوجه فرنگی دارد

طرز تهیه خورشت گوجه فرنگی

به گزارش خبرنگاران به نقل از چی شی

مواد لازم برای 4 نفر
گوجه فرنگی10 عدد
تخم مرغ2 تا 3 عدد
سیر5 حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت خورش گوجه فرنگی

مرحله اول

برای تهیه خورش گوجه فرنگی مجلسی ابتدا گوجه ها را می شوییم و پوست روی آن ها را می گیریم و داخل کاسه ای عظیم رنده ریز می کنیم.سیرها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و یا با گوشت کوب کاملا له می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن داخل آن می ریزیم و سیرها را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم و کمی زردچوبه اضافه می کنیم و سیر ها را زیر و رو می کنیم تا عطر زردچوبه به خورد آن برود.

مرحله سوم

پس از اینکه سیر و زردچوبه با هم یکدست شدند، تخم مرغ ها را یکی یکی می شکنیم و در صورت سالم بودن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سرخ شوند و در بشقابی می ریزیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

مجددا همان تابه را می شوییم و روی حرارت کم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و گوجه فرنگی های رنده شده را اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا آب گوجه ها کاملا کشیده گردد و سرخ شوند.

مرحله پنجم

بعد از سرخ شدن گوجه فرنگی ها، ترکیب سیر و تخم مرغ های سرخ شده را به گوجه اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله ششم

حالا کمی زمان می دهیم تا خورش به خوبی جا بیفتد و روغن بیاندازد. حدودا 10 دقیقه بعد خورش گوجه ما آماده است و تابه را از روی حرارت بر می داریم و خورش را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم.نوش جان

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 18 بهمن 1399 بروزرسانی: 18 بهمن 1399 گردآورنده: bebop.ir شناسه مطلب: 1544

به "طرز تهیه خورشت گوجه فرنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورشت گوجه فرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید