سفارت تایلند و اخذ ویزای این کشور

چگونه وقت سفارت تایلند بگیریم؟ برای دریافت ویزای تایلند چه مدارکی ضروری است؟ سفارت تایلند کجاست؟ در راهنمای سفارت تایلند، به این سوالات پاسخ می دهیم.

سفارت تایلند و اخذ ویزای این کشور

با تور تایلند به طبیعتی همچون بهشت سفر کنید

اگر قصد سفر تفریحی به تایلند را دارید یا تور تایلند رزرو نموده اید، ضروری است پیش از سفر به این کشور ویزای توریستی دریافت کنید. ویزای توریستی تایلند در حال حاضر نیازی به مصاحبه ندارد و گردشگران تنها با ارائه مدارک خود به این سفارت در تهران، می توانند ویزای گردشگری بگیرند.

مدت اعتبار ویزای توریستی تایلند، سه ماه پس از صدور آن است. همچنین با دریافت ویزای تایلند می توانید 30 یا 60 روز در تایلند اقامت داشته باشید.

برای آشنایی بیشتر با مدارک سفارت تایلند، مراحل دریافت ویزا و دسترسی به این سفارت در تهران، همراه خبرنگاران باشید.

سفارت تایلند کجاست؟

سفارت تایلند در تهران، بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال پلاک 3 قرار گرفته است.

  • تلفن: 77531433-021
  • فکس: 77532022-021
  • آدرس سایت سفارت تایلند: سایت رسمی سفارت تایلند در تهران

ساعات کاری سفارت تایلند

سفارت تایلند روزهای یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 8:30 تا 16:30 آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

بخش کنسولی سفارت تایلند

برای ارتباط با بخش کنسولی سفارت تایلند می توانید از آدرس ایمیل زیر برای ارتباط با بخش کنسولی بهره ببرید. به وسیله این ایمیل می توانید کلیه سوالات، پیشنهادات و هر مورد مرتبط با این بخش را به زبان انگلیسی، مستقیم با کنسول ها در بخش کنسولی، در میان بگذارید.

  • پست الکترونیکی: پست الکترونیکی بخش کنسولی سفارت تایلند

ساعت کاری بخش تحویل مدارک و دریافت ویزای سفارت تایلند

برای تحویل مدارک خود به سفارت تایلند می توانید روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8:30 تا 11:30 به این سفارت مراجعه کنید. دریافت ویزا از سفارت تایلند نیز از ساعت 13:30 الی 16:00 روزهای یکشنبه تا پنج شنبه امکان پذیر است.

مراحل درخواست ویزای توریستی تایلند

قوانین کلی

  • تمام متقاضیان باید هنگام درخواست ویزا در ایران حضور داشته باشند.
  • هزینه پرداخت شده برای ویزا به هیچ وجه قابل برگشت نیست. (35 یورو برای ویزای یک بار ورود و 70 یورو برای ویزای 2 بار ورود).
  • آژانس های مسافرتی می توانند فقط برای اتباع ایرانی و فقط برای ویزای توریستی درخواست ویزا نمایند. برای سایر انواع ویزا، متقاضی باید شخصا به سفارت مراجعه کند.

پاسپورت

  • پاسپورت باید هنگام درخواست ویزا حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.
  • پاسپورت باید به خوبی نگهداری شده، دارای کلیه صفحات بوده و به هیچ وجه پاره یا مخدوش نباشد.
  • پاسپورت باید دارای حداقل یک صفحه ویزای سفید برای چسباندن ویزای تایلند باشد.
  • اگر تاریخ 29 فوریه در گذرنامه قید شده باشد (تاریخ صدور/ انقضا یا تاریخ تولد) باید چک گردد که سال کبیسه است یا خیر.
  • در صورت وجود هر گونه مهر یا علامت یا نوشته مشکوک و ناآشنای تایلندی در گذرنامه، حتما از سفارت درخواست هدایت کنید.
  • در صورت وجود هر گونه مهر اخراج در گذرنامه ایرانی، با سفارت مشورت نمایید.

هزینه ویزای تایلند

  • ویزای توریستی یک بار ورود: 35 یورو
  • ویزای تجاری یک بار ورود: 60 یورو
  • ویزای تجاری چند بار ورود یک ساله: 140 یورو
  • ویزای گذری: 25 یورو

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی تایلند

1. اصل و کپی بلیط (حتما در یک صفحه A4) تایید شده هوایی به مقصد تایلند الزامی است.

2. یک قطعه عکس جدید 3 در 4 رنگی، تمام رخ، بدون عینک (به فرم ویزا چسبانده گردد)

3. اصل پاسپورت

4. کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)

5. اعتبار گذرنامه حتما باید بیشتر از شش ماه باشد.

6. تکمیل کردن یک برگ فرم صدور ویزا (فرم ویزا حتما تایپ شده باشد)

7. جهت تحویل و دریافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است.

8. وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول یورو به مبلغ 35 یورو است.

ثبت نام و دریافت کد برای آژانس های مسافرتی

آژانس های مسافرتی که مایل هستند کد ثبت از سفارت پادشاهی تایلند دریافت نمایند و برای مسافرین خود درخواست ویزا بدهند، باید اطلاعات زیر را دانلود نموده و بعد از مطالعه و تکمیل فرم، اطلاعات مورد نظر را به سفارت ارائه نمایند:

از سال 2011، کد ثبت به مدت یک سال معتبر است و باید هر سال به وسیله ارسال یادداشت رسمی به بخش کنسولی سفارت و قبل از 15 ژانویه هر سال تمدید گردد. در غیر این صورت کد ثبت، صفر شده و باطل می گردد. همچنین آژانس مذکور دیگر نمی تواند برای متقاضیان ویزا بگیرد و باید مجددا برای دریافت کد اقدام کند.

منبع: کجارو / thaiembassy-tehran.org
انتشار: بروزرسانی: 17 شهریور 1398 شناسه مطلب: 316

به "سفارت تایلند و اخذ ویزای این کشور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سفارت تایلند و اخذ ویزای این کشور"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید