سفیدکوه همچنان می سوزد
به گزارش بیباپ، خبرنگاران/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان گفت: با حضور محیط بانان تلاش برای مهار آتش در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد مشرف به روستای چگه میرزاوند شهرستان چگنی همچنان ادامه دارد.

مهرداد فتحی بیرانوند امروز 30 شهریورماه، اظهار کرد: این آتش سوزی که در نیمه شب گذشته شروع شده بود و تا صبح ادامه داشت در یک مرحله خاموش شده که متأسفانه با توجه به وزش باد و توپوگرافی منطقه و همچنین جنگلی بودن این منطقه فرو امروز دوباره آتش شعله ور شده که هم اکنون محیط بانان مشغول اطفای این حریق هستند.
وی با اشاره به سختی مهار آتش در این منطقه به علت صخره ای بودن و صعب العبور بودن آن، شرح داد: تخمین های اولیه نشان می دهد نزدیک به ده هکتار از این منطقه از این حریق آسیب دیده باشد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اعلام کرد: تحقیقات در خصوص علل آتش سوزی ادامه دارد و اندازه دقیق خسارت بعد از مهار کامل آتش سوزی بررسی و اعلام خواهد شد.
منبع: خبرگزاری ایسنا