بهترین و بدترین شرکت های سازنده گوشی های هوشمند از لحاظ ارائه اندروید پای

به گزارش بیباپ، تا مدتی دیگر، نسخه جدید اندروید و iOS رسما منتشر می شوند و همه ما می دانیم که این موضوع چه معنایی دارد. مطابق معمول، اکثریت کاربران گوشی های اندروید غیر پیکسل، باید مدت زیادی برای دریافت این نسخه جدید صبر نمایند و این در حالی است که بسیاری از کاربران آیفون به راحتی آن را دریافت می نمایند.اگرچه مقایسه مستقیماندروید Q و iOS 13 از نظر سرعت ارائه برای گوشی های جدید و قدیمی مقایسه منصفانه ای محسوب نمی گردد، اما در هر صورت چنین مقایسه ای همیشه انجام می گردد. حدود یک سال از عرضه نسخه نهایی اندروید پای می گذرد و حالا می خواهیم میزان گوشی های مبتنی بر این نسخه از اندروید را آنالیز کنیم.

بهترین و بدترین شرکت های سازنده گوشی های هوشمند از لحاظ ارائه اندروید پای

مانند همیشه، گوگل به شرکت های ثالث اجازه می دهد که تغییرات موردنظر را بر روی این سیستم عامل اعمال نمایند که همین موضوع البته همیشه منجر به نتایج جذابی نمی شود و ضمناً زمان عرضه را هم طولانی تر می نماید. در ادامه می توانید جدیدترین آمار منتشر شده برای درصد گوشی های مبتنی بر نسخه های مختلف اندروید را مشاهده کنید.

متأسفانه، این آمار آخرین بار 3 ماه قبل به روزرسانی شده و به همین خاطر در خصوص وضعیت فعلی گوشی ها با قاطعیت زیادی نمی توانیم اظهارنظر کنیم. در هر صورت، چنین آماری نشان می دهد با وجود کوشش های گوگل و اقداماتی مانند پروژه Treble، سه ماه قبل تنها 10.4 درصد از گوشی های اندرویدی از اندروید پای بهره می برند.

در ادامه، برندهای مختلف را در این زمینه مورد آنالیز قرار می دهیم. امیدواریم این آنالیز، به شما برای خرید گوشی جدید یاری کند.

سامسونگ

سامسونگ که بزرگ ترین تولیدنماینده گوشی در دنیا است، سال گذشته در زمینه آپدیت کردن گوشی های پرطرفدار خود به اندروید اوریو عملکرد بسیار بدی داشت. اما ظاهرا کاهش فروش گوشی های این شرکت یک نوع علامت هشداری برای این شرکت بوده تا در این زمینه کوشش بیشتری کند. رابط کاربری One UI نه تنها بسیاری از مسائل TouchWiz را رفع کرد، بلکه باعث شد گوشی هوشمندی مانند گلکسی اس 9 پیش از اتمام 2018 اندروید پای را دریافت کند.

در ادامه، این اندروید روانه گوشی های گلکسی نوت 9، نوت 8 و اس 8 هم شد. در هر صورت سامسونگ نشان داد که در زمینه ارائه نسخه جدید اندروید کوشش بیشتری می نماید و امیدواریم سال جاری در این زمینه بیش از پیش بهبود پیدا کند و نسخه جدید اندروید را با سرعت بیشتری برای تعداد بالاتری از گوشی ها عرضه کند.

هواوی

هواوی هم یکی دیگر از مهم ترین شرکت های سازنده گوشی های اندرویدی است که نسبت به نرم افزار همیشه توجه ویژه ای نشان می دهد. طبق آمار منتشر شده، 80 میلیون کاربر گوشی های این شرکت از رابط کاربری EMUI 9 مبتنی بر اندروید پای استفاده می نمایند و انتظار می رود تا انتهای ماه ژوئن این رقم به 100 میلیون رسیده باشد.

هواوی نشان داده که برای ارائه نسخه جدید اندروید، فقط به گوشی های پرچم دار توجه نشان نمی دهد و گوشی های میان رده هم از آن بهره می برند. هواوی در این زمینه همیشه عملکرد خیلی خوبی داشته و به همین خاطر امیدواریم گوشی های این شرکت از استفاده از اندروید محروم نشوند.

گوگل

طبیعتا همه می دانیم که گوشی های پیکسل نخستین گجت هایی بودند که اندروید پای را دریافت کردند. اندروید پای اگرچه از لحاظ ویژگی های جدید حرف زیادی برای گفتن نداشت، اما از نظر بهبود ثبات و عملکرد، نسبت به نسخه قبلی تجربه کاربری را تا حد زیادی ارتقا داد. علاوه بر این، با وجود اینکه گوگل برای مدل نخست گوشی های پیکسل فقط وعده ارائه دو نسخه اندروید را داده بود، اظهار داشت که این گوشی ها می توانند اندروید Q را هم دریافت نمایند. این یعنی اگر گوگل بتواند این عدد را به 4 برساند، پس گوشی های گوگل تا حد زیادی به پای آیفون ها خواهند رسید.

موتورولا

گوشی های موتورولا در آمریکا مورد توجه هواداران گجت های مقرون به صرفه قرار می گیرند اما این شرکت در زمینه ارائه اندروید پای اصلا عملکرد قابل توجهی نداشته است. به عنوان مثال، گوشی پرطرفدار موتو G6 بعد از ماه ها انتظار در ماه ژوئیه اندروید پای را دریافت کرد که البته کاربران حین استفاده از آن با باگ های زیادی روبرو می شدند. در هر صورت این شرکت نتوانست در زمینه ارائه نسخه جدید اندروید، عملکرد قابل توجهی داشته باشد.

ال جی

ال جی به جای اینکه مرتبا مدل های پرچم دار نه چندان حائز اهمیت را روانه بازار کند، باید بار دیگر به وعده خود توجه کند؛ این شرکت سال گذشته اظهار داشت که یک مرکز برای ارائه به روزرسانی های نرم افزاری مختص گوشی های خود تأسیس نموده تا با سرعت بیشتری این آپدیت ها ارائه شوند که البته این رویکرد هم نتیجه قابل توجهی نداشته است. به عنوان مثال بعد از گذشت حدود یک سال، به تازگی اندروید پای برای گوشی هوشمندی مانند V30 عرضه شده است.

نوکیا

شرکت HMD Global با خرید حق انتشار برند نوکیا و عرضه گوشی های مبتنی بر این برند، خیلی زود سروصدای زیادی راه انداخت. یکی از مهم ترین نقاط قوت گوشی های این شرکت، نرم افزار روان و دریافت سریع به روزرسانی های نرم افزاری است. این به روزرسانی ها حتی برای گوشی های پایین رده مانند نوکیا 1 هم ارائه شده است. این یعنی حتی گوشی مبتنی بر حافظه رم 1 گیگابایتی نوکیا هم به راحتی می تواند اندروید پای را اجرا کند.

وان پلاس

در سال گذشته، برند وان پلاس مشهورتر از گذشته شد و مورد توجه کاربران بیشتری نهاده شد؛ ولی در همین حین، این شرکت ریشه های خود را فراموش ننموده و همچنان به ارائه سریع آپدیت های نرم افزاری پایبند است. به عنوان مثال، وان پلاس 6 تنها کمی پس از گوشی های پیکسل، اندروید پای را دریافت کرد. از این جالب تر، باید به وان پلاس 3 و 3T اشاره کنیم که حتی اندروید پای برای آن ها هم ارائه شده است.

HTC

اگر شما از معدود افرادی هستید که همچنان امیدوارید HTC بار دیگر به شکوه گذشته خود برمی شود، احتمالا از پرچم داران 2017 یا 2018 ساخت این شرکت استفاده نمی کنید. چند هفته قبل، اندروید پای برای گوشی قدیمی U11 در بعضی مناطق دنیا عرضه شد و این در حالی است که اوضاع گوشی جدیدتر یعنی U12 پلاس در این زمینه بسیار بدتر است.

سونی

موضوع به روزرسانی های نرم افزاری هیچوقت بزرگ ترین مشکل گوشی های سونی نبوده ولی گوشی های این شرکت همچنان فروش قابل توجهی ندارند. در هر صورت با توجه به اینکه سونی در عرض چند ماه اندروید پای را برای چندین گوشی میان رده و پرچم دار ارائه نموده، در خصوص اندروید Q هم احتمالا شاهد همین رویکرد خواهیم بود. گوشی های این شرکت اگرچه ضعف های زیادی دارند، ولی در رابطه با دریافت به روزرسانی های اندروید نمی توان عملکرد خوب این شرکت را کتمان کرد.

شیائومی، اوپو و ویوو

این سه شرکت چینی که در بازار کشورهایی مانند هند حضور قابل توجهی دارند، با سرعت مناسبی به روزرسانی های اندروید را برای تعداد زیادی از مدل های میان رده، پرچم دار و حتی پایین رده عرضه می نمایند. در همین رابطه باید به رابط کاربری این شرکت ها هم اشاره کنیم که اگرچه بعضی از کاربران علاقه زیادی به آن ها دارند، ولی از نظر بعضی دیگر از کاربران، این رابط های کاربری سنگین هستند و برای تجربه کاربری تاثیر منفی به همراه دارند. ولی در هر صورت، این شرکت ها به خصوص شیائومی از نظر پشتیبانی بلندمدت نرم افزاری برای انواع و اقسام گوشی ها از شهرت زیادی بهره می برند.

چرا آپدیت های اندروید دیگر اهمیت چندانی ندارند؟

منبع: Phone Arena

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 25 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: bebop.ir شناسه مطلب: 446

به "بهترین و بدترین شرکت های سازنده گوشی های هوشمند از لحاظ ارائه اندروید پای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین و بدترین شرکت های سازنده گوشی های هوشمند از لحاظ ارائه اندروید پای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید